Figaro 2008.05.11. 13:16

Túl a 3. héten

Szerdán elmúlt Alex 3 hetes, hihetetlen ezt minden héten megállapítom, hogy milyen gyorsan megy az idő, lassan tényleg arra eszmélek egy reggelen, hogy ma diplomázik. Az orvosunk itt volt a telefonos diagnózisát személyesen is alátámasztotta, ehhez jól megvizsgálta Őt is és a kakis pelust is, valami bélflóra problémái vannak, ahogy rám nézett, látta, hogy tükröződik az értelem az arcomon, amikor a szakszavakkal ellátott beszédébe belekezdett, ezért rám való tekintettel váltott Alex apu nyelvre és elmagyarázta, hogy tudjuk a gyomorban vannak jó és rossz bacik, a jó baciknak le kell győzni a rosszat, ezt a mi szervezetünk már magától tudja, de van amikor nekünk is segítség kell ehhez, és Alexnél is ez egy ilyen helyzet. Ezért javasolt egy Protexin nevű port, amit anyatejbe feloldva kaja előtt, közben, vagy után adjunk neki naponta egyszer, egy hétig előre kikeverve anyatejjel.   Most várunk mi történik.. Igazán nem akarom ismét elkiabálni, de úgy néz ki, hogy használ….  Tegnap megvolt élete első esküvője is, amit természetesen végig aludt, nem zavartatva magát, hogy kb. 40 ember bámulja folyamatosan a kocsiban, a teljes szertartást végig aludta, előtte és utána is középpontba volt, de Ő erről mit sem sejt, az esküvői vacsorán ugyan már nem voltak ott Alex anyuval ott próbáltam egyedül képviselni a családot, azt hiszem sikerült, bár megfogattam magamba, hogy többet egyedül nem megyek, leginkább azért, mert az összes már gyermeket már szült hölgy arra volt kíváncsi, hogy hol szült, mennyiért, mikor, hány kiló, hová járunk dokihoz, milyen volt ez, milyen volt az (?), hogy alszik, eszik, pisil stb….. A 122-dik kérdezőnél, már rutinból soroltam, kérdezés nélkül az adatokat, miközben burkoltam a rántott húst az arcomba, azt hiszem a végére jobban elfáradtam, mint az ifjú pár, és rengeteg „jó tanáccsal” és süteménnyel tértem haza.     

A Protexin Restore speciális gyermek formula, mely 15 tasakban, dextránba zárva granulátum formájában tartalmazza a következő baktérium törzseket: Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei subsp.casei, Lactobacillus breves, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, melyeket vízben, gyümölcslében, vagy anyatejben feloldva javasoljuk bevenni az antibiotikummal történő kezelés megkezdésekor, vagy egyéb más, a bélflóra regenerálását szükségessé tevő esetekben és azt követően a tünetek megszünéséig.

http://www.vitaminkosar.hu/termek/protexinrestore/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr28463685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása