Figaro 2008.05.23. 18:47

Új Lötty

Hát ismét jó régen nem írtam… Bocsi mindenkitől, de mint majdnem mindig, dolgozom. Mondjuk most is, de hála magenta szolgáltató stickjének, itt ülök a laptoppal az ölemben, és úgy gondoltam munka helyett, megírom a mai postot ami egy kicsit előre is tekint egy pár napot, de ezt majd a post végén. Megint nem otthon vagyok ezért szorulok a 21. századi technikára, ahol a net már nem csak kábelen jön. A hétvégém is munkával telik, túl sok időm nem lesz írni.
Ami eddig történt: Alex a Protexin abbahagyás után ugyanazokat a tüneteket produkálja mint előtte. Egyhetes kúrát mondott a doki ez az előző post megírása után lejárt, tehát kezdhettem volna előröl írni, pedig lekopogtam.  A dokink tegnap mondott még egy tippet, vagyis valami Normaflore nevű      -remélem jól írtam a nevét- löttyöt napont 4x kell neki adni, utána ismét jöhet még egy kúra Protexin. Reméljük tényleg segít, szegény csak hőmérőzésre tud kakilni amióta nem issza a port. Egyébként minden rendben vele, szépen nő, és valami hihetetlen aranyos ahogy hatalmas mosolyt nyom amikor hozzászólok. Ismét voltak babalátogatók tegnap, ezt már jól bírta, és hála a magasságosnak nem lettünk gazdagabbak, egy csomó hülye játékkal, az egyetlen látogató volt aki megértette, hogy ha hozni akar valamit, akkor mondjuk hozzon pelenkát, azt nem lehet elkúrni, rá van írva a méret, és tuti kell még egy darabig… És nem utolsó sorban jó látogató volt, mert Alex apunak is hoztak egy üveg whisky-t .
Ami ezen kívül a post írásra ösztönzött még, hogy beszúrjak egy klipet, mert hétfőn lesz a házassági évfordulónk, ki tudja hol leszek akkor,  bocsi, hogy dolgozom, ezúton kívánok előre, tudom ezt utálod, ha előre kívánnak bármit, de mondjuk ne hallgasd meg hétfőig, ezt mondjuk úgysem fogod kibírni, de nem baj,  Boldog Házassági Évfordulót Alex anyu!

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr99484454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rajmund 2008.05.26. 21:18:10

Boldog "nagy H" évfordulót Alex ősök!:-) Remélem a pocak nyavaját rendbevágja a Normaflore. (azt mondják az jó cucc, nekünk is használt fosi idején) Alex apu! A nagy melóban, majd dobj pár újabb képet a csudi-mézetekről.

Rajmund 2008.05.26. 21:20:36

Jah meg ha már kívánságműsor, kérhetném a ....:)))) szal vonalzót szívesen látnánk, mekkora is a nagyfiú.
süti beállítások módosítása