Figaro 2009.06.02. 09:36

Hosszú hétvége...

Rövid volt, és az időjárás az új ellenfelünk. Az összes hétvégi programlehetőséget az eső csodásan elmosta.. Tegnap volt némi napsütés, így egy röpke családi séta belefért a hétvége lezárásába. Hosszú hétvége nálunk péntek délután Alex anyu váratlan hazaállításával kezdődött, szegény szerintem még most is dolgozza fel magában a péntek szombatot. Sem én sem Alex nem tudott mit kezdeni vele, hogy itthon van, pont délutáni játszóteres megbeszélésünk volt Alexszel, hogy mikor indulunk, amikor egyszer csak beállított, és ami még ettől is váratlanabb volt, hogy jött velünk a kedvenc játszóra, nekem is kb. este 9 volt mire sikerült feldolgoznom, hogy itthon van, de Alexnek ez másnap délutánra sikerült, addig nem nagyon tudott mit kezdeni a helyzettel. Az idő miatt ugyan nem úgy telt a hétvége ahogy terveztük, de nem ez volt a lényeg végre volt egy családi hétvége aminek a hatása maximálisan érezhető a kiscsávón, feltöltődött anyából, a mai éjszakát hosszú idő után először végigaludta. És most indul egy új hét, új kihívásokkal..      

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr301158357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuanyuka 2009.06.29. 12:57:56

Szia! Örülök, hogy rendbejöttek a dolgok, de hallhatnánk kicsit többet Rólatok? Legalább képekből v. videóból..... Lassan megnősül a fiú! :-)
süti beállítások módosítása