Figaro 2007.10.12. 13:30

Megint kütyü

A párásítót már megvettük,hogy legyen értelem és használni is tudjuk  most megvettük, a páratartalom mérőt.  Jelentem, a gyártónál akcióban, 2990.-, tehát, ha vettél párásítót most vedd meg, a gyártó partner oldalain megrendelheted. Igazán jó ketyere, térképészanyu munkahelyéről megkaptuk tesztelésre, hőmérséklet, így nem kell külön hőmérő a gyerekszobába, páratartalom, dátum, idő, holdnaptár és időjárás jelző funkció, bár az utóbbi, épp esőt jelez, és közben süt a nap, de hát nem ezért a funkcióért vettük meg.
Pocakfotó igényeket, holnap megpróbálom teljesíteni, a heti posttal együtt, bevallom mostanában én sem sokat látom Őket, az a rohadt munka mindig. Ahogy mondja az egyik párt szlogen Rajtad Múlik!, és igen, hogy biztosítsd, babakelengyéhez tartozó anyagi forrást, az igen- igen rajtad múlik, de nem panaszkodom, munka van ez a fő, holnap meg jön az új post…………      

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr99194315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöttye 2007.10.12. 14:14:41

Mi türelmesen várunk.. és tényleg klassz ez a mérőke itten:))))
süti beállítások módosítása