Figaro 2008.01.08. 10:35

4D ultrahang

NIKE!!!!!
Meg volt a 4D is aminek folytatása következik. A kicsike bebújt anyuci hasába teljesen bedugta a fejét, semmit nem láttunk, itt akár azt is mondhatnám, hogy behúzta fülét farkát, hogy ne bámuljuk, de jelen esetben  ez nem igaz mert hogy pont ezt a kettőt láttuk a fülét és a Nike pipát. Szegény, nem tudom hogy nevezik hölgyet aki csinálta a vizsgálatot tényleg mindent megtett, hogy felkeljen, térképészanyu forgott jobbra, forgott balra, forró csokizott, kávézott, kopogtunk , bevilágítottam és semmi, a kis csákó hason fekve, nyomta a szunyát , egy jó ¾ órát „szenvedtünk” majd végül kaptunk egy új időpontot jövő péntek eset fél 7, hátha addigra hajlandó felébredni. Itt szeretném megköszönni a vizsgáló hölgy türelmét, és a kórház hozzáállását, egyetlen forintunkba sem került ez a majd egy óra, mivel nem tudtak adni normális felvételeket, tetőtől – talpig, lemérték megvizsgálták, és adtak egy új időpontot, sőt még Ők köszönték meg, hogy Őket választottuk. Ezt azért tartottam fontosnak leírni, mert elég sok negatív információ volt az ismerőseinktől, (persze más kórházakban) hogy nem láttak semmit és akkor is kifizettették, és vihették haza a baba hátát dvdn és képekben.
Ezért bátran ajánlom mindenkinek a: Schöpf-Merei Kórház és Anyavédelmi Központ (1092 Budapest, Bakáts tér 10.) Perinatális Diagnosztikai Centrumot, az alábbi linken lehet időpontot foglalni weben keresztül:  http://www.mamakalauz.hu/
Mivel kisfiú, ezért azt hiszem, ez klipp ide illik:

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr2289235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lili 2008.01.08. 16:09:13

Gratulálok a nike-hoz:), de érezted ezt, olyan szép kék ez a blog:)
Mi két nappal későbbra várjuk az adidasunkat, mint Ti:)

Figaro 2008.01.08. 16:43:38

mi is gratula nektek!

cucka 2008.01.08. 17:57:45

Millió gratula! :) Egy újabb kisfiús család... bevallom kissé elfogult vagyok a kisfiúkkal mióta Hunc megszületett! ;)

Csillus 2008.01.14. 15:11:48

Gratulálunk a kisfiúhoz! :) :)

Pöttye 2008.01.14. 19:06:22

Gratulálooook, akkor mégiscsak szuper volt ez a blogdizájn választás:D:D:D
Kicsi Térképész:D:D:D
süti beállítások módosítása