Figaro 2008.01.27. 10:33

26-29. hét

Egy pillanatra visszatérnék az előző postra, félreértettétek természetesen nem a számmisztika döntött a névválasztásban, mint írtam viccből, kíváncsiságból megcsináltam a két névre, de jelzem tök mindegy mit írnak akkor is azt választottuk volna amelyik tetszik, és ami a legjobb, hogy tegyük fel a következő Térképészünk kislány lesz, adhatjuk neki a Zoé nevet, persze mi mást tudjátok a № 1,  és így lesznek gyermekeink A-Z-ig.
Az elmúlt hetekben történt: meg volt a 4d erről már képeket láttatok, de írni még nem írtam. Érdekes volt ,mint tudjátok az első nem sikerült, így vissza tapsoltak nagyon korrekt módon egy másikra amióta ez megtörtént folyamatosan lobbizom minden kispapa ismerősnél, hogy ide menjenek. Maradandó élményt nyújt aki teheti tényleg menjen el, hihetetlen látni már születés előtt, hogy ki van odabent a pocakban, nem kell megvárni a pocakból, pocaklakónk kilakoltatását ez első ásítás látványáért ezt még a bentlakás alatt láthatom. Megjegyzem Térképészanyut itt ismét beparáztatták, a gép mivel ez sokkal érzékenyebb, egy új technika ezért valamivel pontosabb mint a saját orvosunknál, lemérték, drága hölgy közölte, hogy 30 hetes babának megfelelő méretei vannak a gép szerint, viszont a súlya kevesebb, jelzem ekkor voltunk 28 hetesek, némi időt felemésztett amíg megnyugtattam, hogy mint a hölgy elmondta az eddig előforduló mért adatok, statisztikájával számol tehát ez átlag adat, arról nem is beszélve, hogy lehet hogy régi az orvosunk gépe és pontatlan, de könyörgöm kórházi főorvos, a magán rendelőjébe járunk amiért fizetünk, ha gáz lenne biztos szólt volna. A 4d-s hely korrektségét itt is fényezném, mert miután kiadták a képeket, dvd-t a vizsgáló hölgy látta, Térképész anyun a para jeleit, ezért visszahívta 3 héttel későbbi időpontra, ez egyébként 4.-e lesz egy vizsgálatra a tuti géppel megmérni még egyszer, csak hogy Ő is és mi is megnyugodjunk, természetesen mindezt ingyen. Ez egyébként azért is jó mert közvetlenül utána van másnap a mi orvosunk vizsgálata, legalább látjuk a gépek eltérését.
Lassan két hete itthon vannak táppénzen, ez milyen hülye egy szó. Azóta a pocak látványosan duplájára nőtt, eddig olyan teknősbékás volt most már inkább elefántos a testalkat J. Aminek a hátránya hiába vettem tönköly mit tudom én milyen, szoptatóspárnát az alvás éjjel némileg hiányos, mondhatni szinte egyáltalán nincs, ezt természetesen én is tapasztalom, az éjszakáim már majdnem nappalok, néha már gondolkodnom kell most vajon alszom?? A lényeg az, hogy fejlődik, nő és brutálisakat rúg.
A babakelengye listánknak lassan a végére érünk, a pénztárcát nem kímélő nagyobb tételek már mind megvannak, a kisebb tényleg apróságok már nem tétel, ezek a következő hetekben vélhetőleg meglesznek. Itt említést tennénk amióta Térképészanyu itthon van egy picit jobban ráér, ezért még tavaly vettünk egy varrógépet, hátha jó lesz valamire elven, és jó. a fejvédőt a kiságyba nem vettük legalábbis nem készen, hanem csak az anyagot, unalmas perceiben, óráiban amikor már megunta a szakkönyvek bújását, megvarrta, szerintem van olyan jó, sőt mint a nagy babaáruház által forgalmazott.  
A héten a védő néni ismét látogatást tett szerény otthonunkban, ismét körbe nézett, jót beszélgettek, és megegyeztünk, hogy Ő már csak akkor jön, ha Alex itthon lesz.
A következő postig pocakfotó, és fejvédő + tartó + paplan by Térképészanyu.

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr6313300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cucka 2008.01.28. 17:40:15

Hú, Térképészanyu nagyon ügyes! Csodaszép lett a fejvédő+tartó+paplan! :) Gratula! És további jó pocakosodást! Olyan csini még mindig Térképészanyu!

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2008.01.29. 10:36:15

gratulálok én is! sokaknak 16-18 hetesen van ekkora pocakjuk, nagyon csini Térképészanyu!és le a kalappal a babaágyért! számomra olyan kozmikus dolog a varrás!
nagyon ügyi!!!!!

Pöttye 2008.02.07. 15:12:58

nekem úgy hiányzik a régi sablon:D:D:D

Mikor írsz megint??:))
süti beállítások módosítása