Figaro 2008.03.23. 12:51

33-37. hét

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Minden Olvasónak!
 
Először is ezúton is szeretnék gratulálni, két közeli barátunknak, Maja anyának és apának, hogy március 13-án 20:34-kor 3,55 kg-val és 55 cm-rel megérkezett közénk a Maja Tímea, valamint Kincső anyának és apának, hogy március 14-én 11:55-kor 4,45 kg-val és 55 cm-rel megérkezett közénk Kincső.
Most súg itt mögöttem Alex anyu, aki épp belepillantott abba, amit csinálok, hogy ilyenkor sok tejet szoktak kívánni, hát én ezt most nem kommentálnám, ezzel kapcsolatban egész más dolog jut most eszemben, de ezt most hagyjuk…..
Eltelt közel egy hónap a jelentkezésem óta, ennek több oka is volt, egyrészt mert nem volt miről írni, ez olyan lappangó kiváró időszak, amikor már kezdesz hozzászokni ténylegesen a tudathoz,-  ha eddig még nem sikerült volna-  hogy apa leszel. Másrészt ami már szinte unalmas is lehet, hogy erre hivatkozom, de a meló ezerrel most már így, hogy két különböző helyen és területen nyomom nem kis logisztikai feladat összeegyeztetni a két helyet plusz azt, hogy néha itthon is legyek, a két terület gyökeres ellentéte egymásnak, bár mind a kettő pénzintézet így a helyzet némileg még bonyolultabb. De ez most itt nem egy panasz oldal, úgyhogy ezt most itt abba is hagyom, előbb- utóbb úgyis döntenem kell melyik területen maradok. Harmadrészt olvastam és elemeztem, hogy mi is vár még ránk ebben a szűk két hétben. Itt most meg is ragadnám az alkalmat hogy kiemeljek két könyvet .
1.       Frank Mungeam – Kispapakönyv,  ilyet nem szoktak írni könyvre, de ez egy szemét még véletlenül se vegyétek meg igazi hülye amerikaiaknak írták, akiknek halvány fogalma sincs arról hogyan készül a gyerek, és hogy mi is az pontosan, mellékesen kb. 50 oldalon keresztül azt taglalja, hogy most vegyél új hifit, mert ha meglesz a gyerek úgysem fogja engedni az asszony, hogy lecseréld…  
2.       Árpa Attila, Bochkor Gábor Gesztesi Károly - Macsó papák, ezt szerezd meg, azt nem mondom, hogy vedd meg, mert ez csak ilyen egyszer olvasatos, de kölcsönözd ki vagy kérd el a szomszédtól , vagy valamelyik aukciós oldalon vásárold meg olcsóbban, ha nincs meg senkinek, sokat nem tanulsz belőle, mondjuk talán nem is ez volt a célja, de egy-két hasznosnak éppen nem mondható tipp, ötlet van benne, egyik legérdekesebb rész amikor Árpa és Bochkor végig kóstolja a teljes bébiétel palettát, hogy ismeretlen dolgot ne adjanak a gyereknek, de jó volt azt is olvasni milyen hibákba estek a terhesség alatt, honnan milyen információkat szereztek, néhol (elég sok helyen) párhuzamot vontam az én és az Ő gondolkodásukban, ez érdekes és vicces volt…….
 
     Túl vagyunk az első NST vizsgálaton, na ez az a vizsgálat ami szerintem teljesen értelmetlen pénzkidobás. Aki nem tudja mi az annak gyorsan felvázolom, egy digitális pénztárgépre hasonlító kütyü összekötve a már az ultrahangról ismert gömbölyű valami ami rezgéseket érzékeli annyi különbséggel, hogy ez egy lapos korong amit két vastag gatyagumival ráfogatnak az anya hasára, végkifejletként kiírja a kicsi szívhangját illetve az anyának a fájásait, ha esetleg anya mazoista és nem érzékelné, hogy fájdalmai vannak. Lehet, hogy van értelme én még nem tudtam megfejteni, és lehet, hogy tényleg hasznos, bár azt erősen kétlem, hogy ezért az utolsó héten már két naponta fizessek. Ráadásul képet sem kapok csak egy sinus görbét…….
Így a vége felé már a babakelengye teljesen kész, megvan minden, a kórházi pakk is összepakolva, mondjuk ezzel van némi gondom, nem tudom miért írnak fel a listára annyi cuccot amivel 2 hétig napi háromszori átöltözéssel, és napi ötszöri kajálással ellenénk  egy lakatlan szigeten.  
Aki nem látja az eredményeket annak leírom Liberó Pampers holtversenyben az első helyen
És külön köszönet, aki támogatta a babaszék projektem, mert MEGCSINÁLTUK! Alex anyut rávettük, hogy hasznos okos dolog, és ez nekünk kell, nálam a képen látott lett a befutó. Javaslom, akinek nincs az erről az oldalról beszerezheti: árzuhanás.com

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr15393335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kendeanya · http://kende.freblog.hu 2008.04.01. 08:18:21

Hahóóóóóó! Mi újság? Talán már babáztok????

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2008.04.05. 10:31:48

szuper a hinatszék, örülök, hogy megvettétek, Alex biztosan nagyon imádni fogja, és remélem, hogy a kedves apuka majd sok képet fog feltenni a kisfiáról, nem havonta egyszer jelentkezik majd :))))))
MI VAN VELETEK?????????
MÁR AZ IS LEHET, HOGY BABÁZTOK...AZÉRT KIVÁNCSIAK VAGYUNK ÁM MI IS :))))))))))))
süti beállítások módosítása