Figaro 2007.08.07. 20:35

Orvosnál

A mai napon volt az első közös doki látogatás. Itt megjegyezném, sok nő állítólag arról panaszkodik , hogy a nagy Ő nem hajlandó elkísérni a vizsgálatokra, urak, nem kell aggódni max. fél óra, ha magán rendelő, senki nincs ott rajtatok kívül, ha Sztk, vagy mit tudom én, hogy hívják most, akkor sem gond el lehet merengeni egy-két nőn, vajon ehhez ki? Ha még ez is kevés javaslom mobil net, böngészünk, lehívjuk a maileket és már el is telt az a pár perc, meglátod megéri, Ő örül neki és irtó hálás lesz érte nem utolsó sorban el tudja mondani a frigid kolléganőjének a munkahelyén akit megesz az irigység.
Még nem láttam a flyert, és az ember fiának milyen elképzelési vannak a nőgyógy dokiról? Ezt most inkább nem sorolnám fel milyen gondolatai vannak ilyenkor sok férfinak. De semmi para a tag a sajátházában, saját kicsi, de elég jól berendezett, már ezt amennyire én meg tudom ítélni, rendelőjében fogadott minket. A váróterem csendes, nyugodt, átlapozhattam az Otthon magazin januári számát, közben erősen fülelve mi zajlik bent, mert lehet hallani kb. mintha bent lennék, na jó ez egy kis túlzás volt, ha figyelsz érthető, az otthon magazin pedig annyira nem kötött le, így figyeltem…
A végén úgyis bemehetsz, megnézheted a monitoron a képet, nagy csodát ne várj, egy fekete- fehér valami, aminek közepén van egy fekete pont, (ha nem láttam volna már a haverom körbehurcolt ultrahangképét finoman megkérdeztem volna mit kell nézni?) na ez a ti kapcsolatotok gyümölcse. De mégis jó volt látni azt a fekete pontot és várom a következő randit a dokival. A hab a tortán a doki úgyis neked magyarázza el legközelebb milyen DVD-t hozzatok amire kikarcolja a felvételeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr68134722

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: perfectmoneyhyip.com 2018.04.19. 11:49:32

Ajánlatok a kedvenc helyeidről - kockablog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vorosbegy · http://www.fioka.freeblog.hu 2007.08.08. 12:57:41

szia kedves Apuka!

gratulálok nektek és üdvözöllek a babavárás blogvilágában :) üde színfolt leszel!
ha megengeded kilinkelnélek az oldalamon, sűrűn foglak olvasni...ha bármi eü-vel kapcsolatos kérdésed, kérdésetek van, ha tudok szívesen segítek...eüben dolgozom elég régóta :)))
kellemes babavárást nektek!

Ingrid 2007.08.08. 18:37:45

Nagyon szép tőled, hogy elkíséred a párodat ezekre a vizsgálatokra. Ezek szerint -előre láthatólag- a szülésnél is bent leszel majd?

Figaro 2007.08.08. 19:31:13

Sziasztok!

Vörösbegy? jól íróm? Igen természetesen kilinkelheted, sőt megtisztelnél, remélem sikerül minnél több kismamát is az oldalra csalni, hátha segítek nektek megérteni bennünket, férfiakat mit éreznek- érezhetnek, ama 9 hónap alatt.


Ingrid!

Igen, ha lehet, természetesen bent ezt nem lehet kihagyni :)

Figaro 2007.08.08. 19:33:44

Vörösbegy, sorry az előbb elfelejtettem, köszönöm a lehetőséget élni fogok vele :) van egy- két nem teljesen világos dolog a fejemben. :)

cucka 2007.08.10. 10:54:07

Szia Kispapa! :) Tényleg szép dolog, hogy elkíséred a Kedvesedet a vizsgálatokra. Nekem is szerencsém van e téren, enyém kispapa is mindig velünk volt eddig és láthatóan élvezi is! :) És Ő is bent lesz a szülésen és már most nagyon sok erőt adott, a kötelező ultrahangokon (mikor még félsz, hogy minden rendben legyen) és vérvételeken. Örülök, hogy egyre több pasi érzi, hogy a várandósság nem csak a nők dolga! ..és én is kilinkeltelek utólagos engedelmeddel! ;) Üdv a "klubban"! :D

Lakótárs · http://hommelette.blogspot.com 2007.08.10. 21:18:51

"A végén úgyis bemehetsz"... Ezek szerint a vizsgálatra nem mehettél be? Hát ez elég fura.

Egyébként az elkísérés szerintem teljesen alapdolog. Nem mintha olyan nagy szükség lenne ott a hapsikra, de - főleg az elején - nagyon fontos a nő számára, hogy érezze: az apa is aktív résztvevő. Másrészt soha nem szabad hagyni, hogy csak az anya ügye legyen a terhesség és az azzal járó dolgok. Ez az egész - a hormonháztartás felborulásától és a szülési fájdalmaktól eltekintve - tejesen közös.

Figaro 2007.08.11. 08:14:14

bocsi mindenkitől ha eddig a kommantje nem jelent meg beállítási gond, volt javítva.

Figaro 2007.08.11. 13:26:50

Nem tudom miért nem, val'szeg mert ez volt az első.

Teljesen egyettértek.
süti beállítások módosítása