Figaro 2007.08.19. 18:24

7. hét

Lassan, de biztosan telik az idő, egy új hét, semmi különös változás, szerencsére a hányingeres időszak még elkerült, néha- néha az elmúlt héten jelentkezett, a nap különböző szakában, viszont van helyette hajnali 2-es gyors, ez a menetrendszerinti járat, olyan mint a MÁV, néha kicsit előbb, néha kicsit később jön, de már-már rendszeresen ½ 2 és 2 közt érkezik, ez az a jelenség amikor arra ébredek, hogy a feleségem az ágy közepén ül, és mereng, az első horror volt, hajnali 2- kor, teljes kómában próbáltam elmagyarázni (cca. fél óra), az ugye minden rendben van kérdésre, hogy igen drágám minden ok, nyugodj meg, a második már zökkenő mentesebb volt, itt már csak percekben volt mérhető a reakcióm, mára már annyira tökéletesre fejlesztettem, hogy csak 1-2 másodpercet vesz igénybe….
 
Az első vásárlás:
A hétvégén, térképésznagyinál (térképészanyu anyukája) voltunk a nagy szabolcsi megyeszékhelyen, szép város ez, Pestről jó két óra autóval, de megéri a nyugat kapuja keletre. Még itthon elterveztük beugrunk a nagy baba áruházba, katalógusért, illetve termék, és ár ismeretszerzése gyanánt, Pesten úgysincs időnk rá. Ha már itt vagyunk, ki ugrunk a KGST piacra, nem- nem mentem vissza az időben, és történelemből sem ragadtam le az elmúlt évezrednél, de itt még mindig így hívják. Ezt úgy képzeljük el, mint a Józsefvárosi  a Nagybani, valamint a Nagykőrösi út egyben, egy baromi nagy helyen. Hangsúlyozom, nem Kínai, bár vannak elvétve ők is, de inkább keleti szomszédjaink, elég jó minőség cuccokkal. Mert hát itt is körbe kell nézni, mert elérkezett a minden férfi számára annyira várt mondat,  -mit fogok felvenni?- A fehérnemű kínálatot is át kell nézni (itt tényleg jó minőségű), mert lassan eljön az idő amikor azt az isteni nylon tangát ami épphogy takarja a lényeget, le kell cserélni Bridget Jones pamut bugyijára, tudjátok ez az a bugyi, amit a feleségeden nem tartasz épp szexinek, utoljára talán 12 évesen a testnevelés-tanárnőn láttál, a kulcslyukon keresztül, vagy maximum anyukánk ruhatárából ismerünk, de mindegy a szűkség nagy úr, nem szeretnénk, ha felfázna vagy egyéb probléma lenne a szűk nylon istentől….
A piac árakban nagyon jó, ezért beszereztünk pamut hálócuccot térképészanyunak, mert ugye nem járunk sűrűn, talán a következő látogatásunkat meghiúsítja kicsiny térképészünk. Jól felpakoltunk igazi gyümölcsből, zöldségből, nem hiperes ki tudja honnan jött cucc, igazi Magyar paraszt (a szó jó értelmében) termelte, kiváló minőségű, és nem utolsósorban olcsóbb, mint itthon , csak viszonyításképp a szőlőszem nagysága kb. mint egy pezsgősdugó, és nem a génkezeléstől…   
Itt most megragadnám az alkalmat, szeretnélek kérni benneteket, a netről lekaptam több babakelengye listát, csináltam belőle egyet, tudom ez még talán egy picit korai, de gondolom eltelik egy- két hét amíg tökéletes lesz, és úgy döntöttünk, a havi költségvetésünk egy részét különítjük el a beszerzésekre, ha eljön az ideje és nem egyszerre jattolunk ki x százezret, tehát a kommentek közt vagy kis Térképészünk mailcímére terkepeszbaba@gmail.com bárki kedvére fikázza, vagy bővítse a listát kedve szerint, remélem a lista bővülésén kívül, jó kis pro- és kontra alakul ki, különböző termékek ellen- mellett. itt

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr63143853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mamanet 2007.08.27. 09:17:10

Kedves Kismamák és Kispapák!
Szakdolgozathoz keresek várandós párokat, akik szívesen válaszolnának néhány egyszerű kérdésre és részt vennének egy rövid interjúban. Arra vagyok kíváncsi, hogy ez – a leendő papa és a leendő mama számára is – izgalmas és újszerű időszak hogyan hat a lelkünkre és a testünkre, s hogy mi befolyásolja azt, hogy hogyan dolgozzuk fel ezt az új helyzetet.
Nagy segítség lenne, ha jelentkeznétek! Köszönöm.
Elérhetőségeim:
ellamail@enternet.hu
+36 30 419 81 80

Dominó · http://dilidomino.freeblog.hu 2007.08.29. 20:02:22

Szia térképész:) A kezdetektől olvasgatom a blogod, remélem nem bánod :) A pecsétellő vérzés tényleg ijesztő, nekem is volt részem benne annó :( De szuper, hogy minden rendben.
A babakelengyéhez 2 link, ez a sajátunk, hátha segít valamit:

dilidomino.freeblog.hu/archives/2006/10/13/271_Babakelengye/

dilidomino.freeblog.hu/archives/2006/10/15/278_Balakelengye_2/

Csillus

Figaro 2007.08.29. 20:16:17

:))) nem, dehogy sőt örülünk...
köszi!!!
süti beállítások módosítása