Figaro 2007.11.03. 19:53

16-17. hét

Túl vagyunk az első szülésfelkészítő tanfolyamon, hát mondhatom egy élmény volt. Olyan tipikus Magyar, ami ingyen van az gagyi. Megérkeztünk a tanfolyamra, két védőnő kedvesen elmondta  a napra vonatkozó tervet, ami terv is maradt olyan, mondhatni, mint az előző rendszerben az ötéves terv,  amikorra  megvalósult volna, új ötéves terv volt. Ez is:  a két napi előadó sajnos nem tudott eljönni, helyette Ők elmondják, a szülés ide vonatkozó részét, itt egy gondolat erejéig elkalandoznék az azóta felismert helyzetre, a tanfolyam elején megkérdezték, ki van itt először, Térképészanyuhoz hasonlóan , öt-hat kismama még nyújtotta a kezét, ezeket a kismamákat, ahogy én, úgy Őket is elkísérte párjuk, a többi kismama, pár nélkül, Ők a régiek, ez akkor úgy fel sem tűnt, nem volt annyira lényeges, a nap végére viszont lejött, hogy miért. Tehát a két védőnő egymást kiegészítve elmondták, a szülőszoba előtti, közbeni, és utáni időben mikor mit, hogyan, kivel, csinálunk, kérdezni is lehetett, ám, nem volt oly egyszerű, feltettél egy kérdést, ami esetleg érdekel, válasz erre sajnos nem tudok a doktor urak helyett válaszolni, volt a válasz, itt már egy pillanatra, elgondolkoztam miért is vagyunk itt (?), ez volt az első óra, a második az agyhalál, képzeld el a kereskedelmi csatornák délelőtti műsorában, a közvetlen ajánlat remekművet (TV Shop), élőben, öreg fószer, próbál rám tukmálni, egy légzésfigyelőt, horror árban egy olyat ,ami semmit nem tud, szép lassan kimérten beszél, sem eleje sem vége, de a fő a termék, ezt próbálja rám sózni, már majdnem alszom, ekkor eljön a Kánaán, vége.

A parkolóban a kocsi felé döbbentem rá ,és gúnyos mosollyal az arcomon kérdeztem Térképészanyutól, neked feltűnt, hogy csak annál volt kísérő aki először jött? Azt hiszem érthető miért, ennél van jobb dolgom is, de hát van aki hisz benne, hogy legközelebb biztos jobb lesz ……

A héten elindult még valami egy folyamat, talán legjobb rész a kilenc hónap alatt.

A bugyborékolás: kis Térképészünk nagy valószínűséggel jelezte, hogy jó helyen van, és ezt tudatta velünk is, Térképészanyu hasán érezhető volt, olyan gyomorkorgás szerű valami, tudjátok, mint amikor korog és mozog a pocak, a különbség, hogy nem olyan intenzíven mint a korgás, hanem olyan furán mint, amikor valaki jelez belűről, hogy itt vagyok, először nagyon pesszimistán álltam a kérdéshez, drágám biztos nem vagy éhes (?), mondat hangzott el egy párszor számból, mire a válasz folyamatos nem volt, a bugyborékolás sem volt annyira korgás, ezért fülig mosollyal tudatosult, Térképészünk mozog, ami tapintható, ez tök jó……

 

Most Vedd meg!

Ez a hosszú hétvége, arra is jó volt, hogy ész nélkül, előre megfontolt szándékból, baromi nagy hülyeséget csináljunk, persze ez így nem igaz, de ezt még egyszer soha. A hosszú hétvége első két napját Térképésznagyinál töltöttük, a már régebbi postban említett szabolcsi megyeszékhelyen, mielőtt leértünk volna, valahol az autópályán, megálltam egy benzinkútnál kávézni, gondoltam Térképészanyu is kapjon valamit, még úgyis messze vagyunk, legalább elfoglalja magát, megvettem neki a két legújabb babás lapot amiben babaáruház (Brendon)kupon is van, (Anyák Lapja, Baba Magazin) gyorsan feltéptük a csomagolást mert, Térképésznagyinál is van bababolt ahová jó a kupon, hátha van valami cool akció, beugrunk megvesszük, mert itt Pesten a Váci útra kijutni este munka után, nem éppen egy jó elfoglaltság.

Volt! A már kiszemelt kombi ágy és légzésfigyelő, utóbbit nem vettük még meg, de amíg az akció tart biztos megvesszük.  A babaágyat megvettük, ugyan lapra szerelt de egy élmény volt haza hozni, ülések lehajtva, Térképészanyu a hátsó ülés felén szorongva én olyan görbe pózban vezetve, mert a kartontól normálisan nem fértünk el, így tettük meg a majd 230 kmt. Ekkora terméket onnan többet soha.

Tehát, ha teheted és ezekre a termékére vágysz, irány a hírlapárus, majd a baba bolt…..


Készül a gyermek szoba az Térképészünk első bútora:


A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr64217351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőlő · http://mazsolababa.freeblog.hu 2007.11.04. 17:31:42

De szuper, ezt én is kinéztem már, ez ugye olyan amit utána ággyá is lehet alakítani ha már nagyobb?

Nagyságrendileg lehet tudni mennyibe került?

(Persze, szőkenő előbb kérdez aztán olvas. Közben megnéztem az infókat róla és mindenre megkaptam a választ :D )

Figaro 2007.11.04. 19:02:26

azért leírom, hátha vki nem nézi meg :))))
ágy 44990.- kuponnal, nélküle 59990.-
AngelCare 34990.- kuponnal, nélköle 39990.-

Pöttye 2007.11.05. 07:54:08

De jóóóóó:))) Szépséges.. Színekről még mindig semmi?? :D

Pöttye 2007.11.20. 10:21:31

Merre vagytok máááár??
20 hetes a picike, túl vagytok a félidőn...
:(
Jó lenne Térképész anuyról, emg végre a sport-jelekről..Hogy Nike vagy Adidas... :)

Ugye minden rendben?

Szőlő · http://grapes.freeblog.hu 2007.11.22. 06:29:20

Én is benézek minden nap, és kezdek aggódni! Ugye minden OK a térképész-femilivel?
süti beállítások módosítása