Figaro 2007.11.22. 08:52

18-19-20. hét

Hosszabb kihagyás után újra itt. Eljutottunk a félidőig átléptük a 20. hetet, ez tök jó.  Aki most arra számit, hogy elmondom, Térképészünk Nike vagy Adidas ki kell, hogy ábrándítsam, fogalmam sincs róla, ugyanis a kicsike szégyenlős, ha nézik és nem mutatja magát, az uccsó ultrahang csütörtökön volt, ez volt a genetikai vagy mi minden rendben , aki értelmezni akarja annak leírom, nekem még mindig fogalmam sincs mi, mi annyira nem is érdekes a lényeg a lelet végén ott legyen, hogy minden rendben.
Eredmények: Kimi Räikkönen  a világbajnok, már hivatalosan is, ja hogy benneteket nem ez érdekel…
 2007.11.15. BPD: 48mm, FL.: 29mm, AC: 148mm becsült súly 330gr
Ez előtt megvolt az AFP is ezzel sem volt semmi gond, minden a legnagyobb rendben.
 
A pocak folyamatosan nő (pocakfotót hétvégén megpróbálom pótolni), itt megnyugtatnám Térképészanyut, drágám nő a hasad, merthogy mindenki azzal bombázza, hogy nem nő a hasa, a sok okos abból vonja le a következtetését, hogy minden nap látja és így annyira nem látványos, én nem látom minden nap, így elég látványos.
Itt most egy picit már belemennék, amiért a lap létrejött, mit érez a faszi.
Ha eddig nem is nagyon vettük volna észre, vagy vettük volna komolyan, azt abban az értelemben értem, hogy úgy mélyebben elgondolkodtunk volna róla, hello srác gyereked lesz mondaton, mostanra már látványos is.
A párod hasa nő, kicsit olyan teknősbékás, egy púp, felül kilóg a fej, alul a láb. Ez már magában látványos, és akkor jön hozzá amit a pasik titkon annyira vágynak, nagymellű nő, mert hogy az is nő, nem is kicsit, egy hónapja 3 mérettel ugrottunk feljebb, most ismét kellene legalább kettővel és még nincs vége…  Ez már nem lesz az a cool, legalábbis nekem, hidd el csak nő, meg nő, már lassan utoléri Pamela Andersont, és már szinte várod, mikor lesz a régi, igen ez is a jó öreg  22 csapdája, jól néz ki a nagy, de én a régit akarom, ez lehet hogy azért van, mert méretre nő, viszont látványban, hát nem egy szilikon mell, ezt le kell írnom, mert úgyis látni fogod, egy picit másabb, nő az egész olyan furán, nem túl szép látvány, de hát ez is az övé, és mi is akartuk, a porontyot ez pedig vele jár. A teste is látványosan változik, pici felesleg itt, pici ott, de ez is természetes. A szexuális életetek is kicsit változik, ez val’szeg mind kihatással van rá, bennem még néha lappang a hang vajon nem, probléma ez a kicsinek ott bent. Ezzel egyszerre minddel szembesülsz, így a felénél, és ki-ki hogyan dolgozza fel, úgy áll a partneréhez, ezért kedves hölgyeim akik e sorokat olvassátok, próbáljátok megérteni, nincs szertőnk, ugyanúgy szeretünk benneteket, csak változtok testileg, lelkileg, ezt valahogy fel kell dolgoznunk.
Egy picit elevezek ettől a témától, de megígérem még folytatom. Térképészanyu kontra Magne B6, a doki felírta neki kicsit keményedett a has a napi 2x2, én személy szerint láttam a reklámot a tévében, tudjátok a lufis csajszi beveszi, onnantól no stressz. Jelezem kipróbáltam, elég pörgős heteim vannak mostanában, a bikás energiaital már nem segített, gondoltam reklám és kedves blogolvasó után, (aki kipróbálta magán az orrszívót) szabadon én bekapok egyet, lesz ami lesz alapon, bátran állíthatom jó a cucc, stressz jelek a múlté, reggeltől, tudok pörögni késő estig, bátran ajánlom mindenkinek…..
A szülésfelkészítő tanfolyamok is javában zajlanka, mostanában nem igazán volt időm elmenni, az utóbbin, amúgy, a szoptatásról beszéltek, az meg úgy annyira nem….
folyt.köv……………..       

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr94237831

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Magyar Beteg 2007.12.29. 12:52:45

Kéretlen szemek nézik a hüvelynyílásodat... (kukkolás vagy tanoncképzés?)Kedves visszatérő olvasóm Dalma sztoryját közlöm most (vágás nélkül természetesen) ami egy újabb példa a mérhetetlenül kultúrálatlan egészségügyi ellátásra magyarországon. Ime: "Év…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cucka 2007.11.22. 12:33:52

Na, végre, hogy jelentkeztetek! :) Kellemes gyarapodást Nektek és várjuk a pocakfotót! :)
Milyen szép nagy már Térképészbaba! :)

Pöttye 2007.11.23. 08:28:44

Írta már kommentet, de elnyelte az éter.
:S
Szóva, már hoyg ne számítana, hoyg KIMIKIMIKIMIKIMIKIMI győzőtt!!!! Iganis számít.
És minden más,a miről írtál.
A humorod még midnig észvesztő:)
A pocakotót nagyon várjuk, ez a kis UH kép pedig maga a csoda!!!
:))
Üdv, és tessen gyakraban írni!:)
süti beállítások módosítása