Figaro 2007.11.30. 09:07

Meglepi

Boldog házassági évfordulót Térképészanyu!
 
 
Egy pici komment a beszúrt videóhoz, ez a szám volt a kivonuló zenénk, ez annyira jól sikerült, hogy a násznép egy része, és a már sokat látott anyakönyvezető is ledobta az ékszíjat , (ennek gondolom része, hogy a másik két zene, tényleg abszolút eredeti, és ide illő, hát ez nem, a lágy andalító, sírós, csöpögős után nem maradt el a döbbenet) szerettem volna valami igen maradandót, persze maga a szertartás, és az esküvő, alapjáraton maradandó, de amikor vissza gondol 5-10-15 év múlva a násznép, vagy esetleg mi, akkor ne az jusson nekik eszébe, hogy jó zabáltunk, vagy kevés volt a pia, hanem valami extra, ennek a számnak természetesen az eredeti verziója is gyönyörű, de az túl lágy semmi „sokkoló” nincs benne, a szám kiválasztásánál, Térképészanyu teljesen kész volt, de végül rábólintott, végülis volt két verzió vagy ez a polgári végén, vagy a Hooligans - Félember c. száma a templomból kivonulónak, szerintem az mindenképp nagyobbat ütött volna, de hát nem én lennék, ha nem találnék ki valami egész mást, mint amit az emberek elvárnak, de így szép az élet, ja és ráfoghatom arra, hogy ez a csillagokban van, mert vízöntő vagyok, és hát istenem, így harmincon túl sem nőttem még fel :))))))).    

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr70247570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szőlő · http://grapes.freeblog.hu 2007.12.05. 09:02:37

:D Jó ötlet, azt hiszem én is meglepődtem volna kissé. Egy ismerősöméknek a Sunshine reggae volt a kivonuló :)

Pöttye 2007.12.12. 09:14:33

Miért nem írkálsz nekünk?:(

Baybee 2007.12.20. 00:10:13

Hahó, jól vagytok?

Csillus · http://dilidomino.freeblog.hu 2007.12.23. 20:08:38

"Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék szívemből kívánom, s hogy gazdagon, örömökben teljen a Karácsony!"

Csillus, Dominó, BatyuBaba, DominóApa

Ui: Remélem minden rendben Veletek, nagyon régen jelentkeztetek. :(
süti beállítások módosítása