Figaro 2008.04.09. 19:11

Dugó 2.

Ez a dugó, nem dugó… Kifejtem. Amit az előző postban írtam a dugóról az nem igaz, állítja az orvosunk, maga a dugó definíciója az igaz, csak az nem, hogy az volt a nyákdugó, merthogy nem az volt, az a nyálkás izé nem dugó hanem w-ufó volt, azonosítatlan wcbe  repülő „tárgy”. Hétfőn voltunk dokinál, - tudom, szerda van, de sajna csak most volt időm írni – az számomra értelmetlen NST után, itt minden ok volt, a doki megvizsgálta Alex anyut, Alex a helyén a megfelelő irányba, a méhszáj zárva a dugó állítólag a helyén….  Orvosunk úgy nyilatkozott, ha nem találkozunk vele vasárnapig, ami szerinte lehetetlen, mert addig biztos összefutunk egy kicsit szülni, akkor vasárnap reggel 8:00 kórház.. Hát így állunk most várunk, Alex val’szeg marha jól érzi magát odabent, így hát várunk, megjegyzem ez tényleg r***dt unalmas rész várni a születést, igazából nem tudod tervezni a holnapot, mert nem tudod mikor kell indulni….  
Szegény bébi banner nap számláló már nullán áll, számolhatna mínuszba is de nem teszi tehát 0 days to go…

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr38418785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsuanyuka 2008.04.10. 14:27:59

Kedves Figaro, ez az 'unalmas' várakozás valamire csak jó: gondolj bele, mikor lesznek legközelebb ilyen unalmas óráid! :-)
Üdv: Zsu

Csillus 2008.04.10. 20:49:57

Használjátok ki a jóidőt, meg hogy van időtök mgé egymásra:) Menjetek sétálni, vegyetek ki egy DVD-t, kártyázzatok, akármi... felénk meg pont hogy nagyon gyorsan repül az idő :(

Szőlő · http://grapes.freeblog.hu 2008.04.11. 11:10:09

Enyimuram is ugyanezekkel "fáraszt" nap mint nap hogy ez így milyen unalmas. :D (Pedig mi május 1-re vagyunk kiírva). Apukááák, nyugi. :) Visszsírjátok még ezt a sok "unalmas" napot. :)

Figaro 2008.04.11. 20:27:39

Sziasztok!

ezek szerint az unalom szó nem volt a legjobb választás, nem konkrétan arra gondolt, amiért most „megköveztek” , hanem amit írtam gyakorlatilag tervezhetetlen a hét, a nap, és úgy telnek a napok, hogy vársz…

A főváros és egy előváros között ingázom naponta az egyik állás miatt, a másik állást gyakorlatilag nem tudom előre tervezni heti 200 ügyfelet betáblázni úgy, hogy nem tudod mi történik aznap/másnap szinte lehetetlen….

Zsuanyuka: Én személy szerint, úgy gondolom akkor lesznek „unalmas” perceim, ha csinálok magamnak, elvégre optimális esetben a gyermeknek két szülője van, ha ezt két ember egymás közt nem tudja megbeszélni, hogy némi „unalomra” van szüksége, egy picit legyen Ő vele akkor szerintem nem sok értelme van a közös életnek. Attól, mert gyerekem van az élet nem áll meg, max egy picit át kell logisztikáznod az életed, nem akarok az a szülő lenni aki egyfolytában egy adott baráti társaságban csak a gyerekéről tud beszélni, mert mással/ máshol nem tölt időt, és azt másik oldalnak sem szeretném, nem szeretném, ha Alex anyu nem menne el a barátnőivel shoppingolni, vagy cukrászdába, mert a hülye férjére nem meri/tudja rábízni a kettőjük gyerekét..

Csillus: tényleg nem úgy gondoltam az unalmast, természetesen, ha van kettőnkre időnk akkor ugyan nem aktívan, hanem mondjuk agy DVD-vel kikapcsolódunk, de erre általában csak vasárnap késő du-tól van időm…

Szőlő: Együtt érzek Szőlő apuval :))))))….

Zsuanyuka 2008.04.12. 16:25:50

Én is így gondaltam, amíg meg nem született a kis csoda. :-)
süti beállítások módosítása