Figaro 2007.09.20. 07:42

11. Hét

Egy pár sor erejéig visszatérnék az előző postra, a kommenteken kívül, kaptam pár személyes e-mailt is nem áll szándékomban megdögleni, sem nekem sem a felmenőimnek, elég értelmesen a blog kezdetén leírtam ezt most idézném: „előre is elnézést, ha néhol nyers lesz, esetleg tudatlan, felháborodott, vagy túl komolytalan”. Nem fogok senkitől bocsánatot kérni!!!!!!! Itt szeretném jelezni, a kiirtalak a családoddal együtt  sem hoz lázba, illetve kedves levél író látom az IP címed, és most ne kezdj el röhögni, he-he nem találsz meg, ez egy internet kávézó IP-je amikor beültél, felírták, hogy ki használja a gépet, ha esetleg ezt elmulasztották, a telepített kamera felvette a felhasználókat, ez 30 napig elérhető a hatóságok számára, szerintem gondolkozz el rajta, hogy fogalmad sincs ki ül a monitor másik oldalán, egyszer nehogy egy olyan embernek írj aki téged talál meg……..  
A vélemény nyilvánítás, ebben az országban szabad törvényes jogom, épp úgy, mint a mailekben felsorolt számos országban, kár, hogy ebbe Kínát is belevetted, ezen már vitatkoznék. A hangsúlyt bírálhatod, a véleményt nem, gyökér vagyok, és (?), pont leszarom, de ez az ÉN VÉLEMÉNYEM!!!!!!!!!
Tegnap ismét orvos volt. Bementem! Ez azért annyira lényeges, mert eddig, mint írtam, csak mindig a végére. Most a doki szolidan megkérdezte Térképészanyut, a férje tudja, hogy ez még hüvelyi vizsgálat lesz? Persze! A doki nem ellenkezett, akkor jöjjön. Érdekes volt! Egy orvosi rendelőben látni az asszonyt félig Éva kosztümben, amikor lágyan rádobja magát a kukkoló ágyra, az orvos meg egyből rárepül. Elkezdődött a vizsgálat, semmit nem láttam mit csinál a doki, belegondolni inkább nem akartam, ez olyan agy ki, bámuld a monitort! Megérte! Itt ismét bebizonyult, hogy valami tagadhatatlan szálak kötnek hozzám, az ultrahang beérkezésekor vígan ugrált kapálózott, integetett egy kicsit, majd gyorsan megunta és tovább aludt, ezzel jelezvén kintre, élek minden happy, de most már aludnék…..      
A vizsgálat maradék ideje, nyugodtan zajlott, a doki össze-vissza nyomkodta a kütyüét, egy rakás adatot levett, térképészünk nyugodtan szundizik, minden rendben mindennel, CRL:39mm, NT:2,mm, BPD:18mm, Mko.norm., hát ebből úgy sokat nem értek, de ha Ő mondja….
Megérte jó volt látni kicsink ugrálását…………  

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr2170976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöttye 2007.09.20. 08:43:26

Ez hátulról a kis buksija, meg a háta???
Fantasztikus ez az egész.. Komolyan!!
Vigyázzatok magatokra...
Itt van egy kis segítség:

LMP: utolsó menstruáció időpontja
GA (LMP): LMP szerint számolt hetek száma
EDD (LMP): LMP szerinti szülési időpont
EFW Hadlock: a bébi becsült súlya

Average US GA: az ultrahangos mérések szerint a hetek száma átlagolva
EDD (Average US GA): a mérések által meghatározott szülési időpont

CRL: ülőmagasság
BPD: fej átmérője keresztben
OFD: fej átmérője hosszában
HC: fej kerülete
APD: a gerinctől a hasfalig mért távolság
TAD: mellkas átmérője
AC: haskörfogat
FL: combcsont hossza
APAD: has hosszirányú átmérője
APTD: has keresztirányú átmérője

FL: combcsont
TIB: sípcsont
FIB: szárkapocscsont
HUM: felkarcsont
RAD: alkarcsont

YS: szikhólyag

És még egy oldal (hogy a normálsi tartományban van-e):
www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Továbbra is sok egészséget nektek, és írjál gyakrabban!!!

Figaro 2007.09.20. 16:00:34

Fúúú köszi tök jó :))))
Hát, úgy öszintén fogalmam sincs melyik részét látod a képen, de tök jó! :)))
Köszi

Pöttye 2007.09.20. 16:04:00

Hát, majd valami jó röntgenszemű madár erre jön, sé megmondja.. de nekem olyan, mintha hátulról lenne a kis kobakja, meg a háta... de passz, éehet előlről van:))
Nincs mit, majd még küldök jó kis linkeket:)

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.09.21. 08:26:01

balra a kerek az a kis feje, szépen, jobbra a kicsit ovalis alakzat az a törzse, és a törzs fejközeli két oldalán az a két keze...de persze biztosan megvan az egész karja, de a 2D UH mindig egy síkot kap el...a 3.9 cm CRL az a feje búbjától a fenekéig mérendő ülőmagasság...szép nagy baba...kinyújtott lábbal együtt kb. 6-7 cm...

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.09.21. 08:31:41

ja azt, hogy ez a kép előről, vagy hátulról készült ebből az egy felvételből nem lehet megállapítani...ha hátulról készült volna, akkor a törzsén a gerincének kellene látszódnia...szerintem... :)))) tehát ha választanom kellene, akkor azt mondanám előlről :)))

Pöttye 2007.09.21. 08:48:02

Igen a kérdés az volt, hogy elölről van a buksija, vagy hátulról..de lényegében mindegy... Tökéletes:)

Gabi · http://www.kismamavagyok.blog.hu 2007.09.21. 09:23:22

Deszép! :) Nagyon jó ultrahangos gépen készült a felvétel! És milyen csodaszép már a picúr! :)))Gratulálok!!! :)))

Ingrid 2007.09.21. 15:06:30

Csodaszép felvétel! :) Én meg mertem volna esküdni, hogy hátat fordít nekünk :) De ez lényegtelen. A kis törzse és a feje látszik, valamint a kezecskék, ahogy Vörösbegy már leírta. Érdekes, hogy még mindig hüvelyin végezték, nekem ekkor már hasi volt, de nem minden orvos egyforma. Az eredmény a lényeg :)

Vélemény: hát, jól belenyúltál a közepébe, de igazad van. Ez a te véleményed, ezért ne kövezzen meg senki! Tudtommal is szabad a véleménynyilvánítás.
süti beállítások módosítása