Figaro 2008.04.26. 18:49

Egy hete itthon

Egy hetes elmúlt ugyan szerdán, de ma van egy hete, hogy itthon van velünk. Most összegeznem kellene, hogy mi történt az elmúlt héten, nem volt hiány eseményekben. Leesett a köldökcsonk, ezzel engem tisztelet meg (lent olvasható), az első két éjszaka gyakorlatilag nem éjszaka volt, többet voltunk fent, mint aludtunk, de ez szerencsére már helyre állt, már csak kajálni kell, ez viszont teljesen változó, hogy mikor, először úgy gondoltuk, hogy keltegetjük 3 óránként, ezt mára elfelejtettük, majd Ő kel, ha éhes lesz, így gyakorlatilag semmi nem változott, mert szinte óramű pontossággal három óránként felkel, néha- néha azért becsúszik +- egy óra, ez inkább csak éjjel gyakori, a büfizés ami aggasztó ez szinte mindig kimarad, kajcsi után rögtön elalszik, lehetetlen felkelteni, ezzel az a gond, hogy nem sokkal később felkel és csak szenved a levegőtől a gyomrában, és ilyenkor megy a nyafi, fejvörösödés, az első büfiig. Már napközben egyre többet van fent, és érdeklődően nézeget körbe, már néha egy kis önálló játék is belefér (képen). Az esti fürdés is már zökkenő menetes, egyedül az olajozást nem igazán kedveli (túlhordás volt így egy kicsit száraz, hámlik a bőre).  Tegnap megvolt az első kettesben töltött egy óránk is, Alex anyut elküldtük shoppingolni, mert már látszott rajta, hogy kezd zombivá válni, gyakorlatilag tíz napja nem volt civilizációban, csak a 4 fal közt. Persze nem volt egyszerű elküldeni, megígértem határozottan, hogy nem csinálunk semmi rosszat, nem ülünk ki a teraszra szivarozni egy pohár whiskeyvel, pornó filmet sem nézünk, és nem fogunk füvezni a kertben, de még a szomszéd csajszit sem szedjük fel, a célba pisilés is várat még magára. Gondolom nem túl nyugodtan, de némi unszolásra hajlandó volt felöltözni és elmenni egy kicsit vásárolni. Itthon voltunk ketten és nem történt semmi, Ő végig aludta én pedig próbáltam egy kicsit dolgozni. Amikor Alex anyu hazajött kb. egy óra múlva, egy halom kérdést tett fel, hogy mi történt amíg nem volt itthon, mintha egy hónapig lett volna oda, mondom semmi Alex kimászott a kiságyból, oda ment a hűtőhöz bevágott egy Red Bullt, kiment elszívott egy marbit, és mint látod most alszik…

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr41443442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2008.04.27. 11:49:51

Gratulálok a kicsi Alexhez és az együtt töltött egy héthez!
Örülök annak is, hogy Alex-anyut rávetted arra, hogy kimozduljon, semmit nem tartok fontosabbnak, mint azt, hogy egy kismama, újdonsült anyuka jól érezze magát és ne zárkózzon be a gyerekkel.
Szóval, le a kalappal Alex-apu és Alex előtt :)
süti beállítások módosítása