Figaro 2007.08.10. 09:27

Köszöntő 2.

A mai naptól az oldal a http://www.apaleszek.rt.hu/ címen is elérhető, hogy miért, a csodálatos html-kódolásnak köszönhetően a leendő apák web keresői gyorsabban ránk találnak, azért ránk, mert az elmúlt napokban e-mailben páran jelezték, illetve a kommentek közt is felelhető talán kettő, hogy nekik is van blogjuk, ők is pont ezért indították, ezek az oldalak a Linkek menü alatt folyamatosan megtalálhatók.
Amíg igazából „nagy változás” nem történik kicsiny életünkben (ami már megtörtént, szülők leszünk, de arra értem, hogy időben elég korai stádiumban – na ezért most kapok, hogy miért hasonlítom valami nem is tudom mihez :) - vagyunk), hogy a blog folyamatosan frissüljön kicsit foglalkozom a leendő apákhoz írott „szak”irodalommal, merthogy van(!), igaz ennek nem kell örülnünk(!), illetve egy kicsit kitérnék az újszülötteknek, anyáknak beszerezhető kütyükről, mert ezzel már most foglalkozunk :). (pl.:légzésfigyelő kontra bébi őr). Ezek majd a kütyük címke alatt lesznek megtalálhatóak. Természetesen hétről- hétre így is nyomon követhetitek a fejlődésünket.  

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr24136619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása