Figaro 2007.10.13. 19:34

14. Hét

Ez is milyen gyorsan eljött, nem is olyan rég kezdtem el írni ezt a blogot, és máris a 14. hetet írom.
Ez a hét nem igazán bővelkedett eseményekben, sem doki, sem védőnő, a heti monoton reggeli beszélgetés a porcelánistennel megmaradt, a hajnali felkelések is, bár mostanában már immunis vagyok rá, fel sem tűnik, ha felkelnek éjjel. A délutánok a szabad esték érdekesebbek, Térképészanyu könyveket búj, merthogy a gyermekvárás témakörből van jó pár a piacon, némelyiket nem érdemes kézbe venni, erről majd egy másik postban. Ezek a délutánok aktív eszmecserékkel folynak a szerinted kérdéssel kezdődve, és jönnek a jobbnál jobb sztorik, hogy és mint kell elviselni a terhességet, a szüléskor mit kell csinálnod, hogyan beszélgess már most a pocaklakóddal, a kedvencem amikor az apa leszek részhez érünk, és elmagyarázza az írónő jól olvasod az írónő, hogy mit érez egy férfi a kilenc hónap alatt, mégis honnan a nyavalyából tudná, hogy mit érzünk mi, ehhez a témakörhöz csatlakozik még egy-két babás magazin is amikor az igen tisztelt újságírónő leírja, hogy mit érez a férfi, hangsúlyozom tényként írva a bődületes hülyeséget, talán nem ártana nekik, ezt vagy a még a neten található apás blogokat végig olvasni, mielőtt leírnak valamit, hogy valami fogalmuk is legyen róla. Sorra kapjuk a témával kapcsolatos könyveket kölcsön, a-z-ig szinte mindent, ezt Térképészanyu burkolja, minden nap, majd kapom esténként összefoglalva.
Az első pocakfotónk már megvan, már látszik valami, egyik napról a másikra nőtt egyet.
Erre egyébként Térképészanyu kitalálta, hogy mindig ugyanazon helyen pózban, fényképezem, majd a végén diaként összevágom, és megvan az útókornak a napról-napra növünk fotó.
A mai délelőtt ismét vásárlással járt megjegyzem k**a jól jártunk, megvettük, az angol hiperben a cumisüveg melegítőt, újságban ugyan nincs benne, de beakciózták, fél áron 6350. –lett volna,egyébként még ez is a forgalmazó listaára alatt van 3000rel, de egy rossz kihelyezés miatt, kitettek egy olyat amihez, még a múltkor járt csodaitató ajándékba, ennek a matricáját rajta hagyták a csomagoláson, az itatót vagy ellopták, vagy levették mert ez már nem az, az akció, de ez nekünk jól jött matrica rajta irány a vevőszoli pult, reklamálás, hol az itató, ez így átverés, hiába olcsóbb, címke rajtra, hol a pohár, vevőszoli, elnézést kért, és adott még  10% kedvezményt , tehát cca. 5700.- megvettük az egyébként a forgalmazónál 9990.- árult terméket, mondja azt valaki nem jó üzlet körbenézni és hisztizni, még ha nincs is igazam……
             

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr79195385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöttye 2007.10.15. 09:25:15

Térképészanyunak nagyon jó ötlete volt ez az ugyanabban a szögben és helyen fotózás.. szép kis képsorozatott lehet belőle majd montázsolni:)))

tollpihü · http://www.tollpihe-domborka.blog.hu 2007.10.17. 19:54:46

érdekes és hasznos kispapa szemmel látni a babavárást. bár én pár héttel előttetek járok, sok hasznos dolgot találtam Nálatok! köszi:) minden jót Nektek!!

Figaro 2007.10.18. 08:24:37

Igazán nincs, mit ...... :)))
süti beállítások módosítása