Figaro 2008.02.24. 09:51

Teszt 1.0

Úgy gondoltam, hogy új postot indítok, Tesztelő néven. Egyrészt azért, mert máshol még nem láttam, másrészt azért, mert gondoltam a megvásárolt termékeket A-Z-ig valamilyen próba alá vetném, mielőtt megkapná Alex. Remélem nektek is hasznos információkkal szolgálhatok, a már megvásárolt, vagy csak most megvásárolandó termék előtt.
 
Az első:
Lassan a kelengye lista végére érünk, még egy – két apróság hiányzik, és lassan eljön az az idő amikor már fizikálisan is hárman leszünk szerény otthonunkban. Ezért lassan, de biztosan elkezdünk felkészülni pocaklakó kilakoltatására, de addig még van meló rendesen a ruhái, még a csomagolásban, legtöbben még lóg a bolti címke. A műszaki cuccok csak azért lettek kibontva, hogy a csomag tartalmát ellenőrizzük, ténylegesen megvan-e minden benne. A kiságyon, matracon is rajat még a csomagolás stb……
Tehát az első teszt áldozata a Tesco hipereiben  megvásárolható 3 darabos body. Ezen áruházlánc termékei úgy gondolom az évek alatt már kaptak, hideget meleget, van aki fikázza, van aki agyon dicséri, ebben nem szeretnék véleményt alkotni. Viszont ár érték arány tekintetében úgy gondoltuk, hogy ezen termékek felveszik a versenyt a babaáruházakban kapható hasonló termékekkel, ezért a sima fehér rugiból és bodykból vásároltunk néhány csomaggal, egyrészt mert tényleg jó az ár, másrészt fehérből tényleg nem kell túl sok.
Tehát a 3 darabos body kicsi újjal, mint egy póló. ára 700.- mérete 0-3 hónapig. A mosás próbának vetettük alá, abba nem mennék bele miért kell kimosni.. Mosás, mosógép: Whirlpool 6th érzék, mosópor: Persil, Öblítő: Lenor, mosási hőfok 95°C. Azért ennyi mert ezen a hőfokon tuti kijön minden hiba, és kb. egyenlő a 10x egymás utáni 60°C-os mosással. A tájékozatón a mosási hő 50°C. Eredmény: induló méret 33cm, mosás utáni 30cm, anyaga kibolyhosodott, látszólag azt a hatást kelti mintha legalább már egy gyereket kiszolgált volna, viszont nem nyúlt ki, ezen azt értem hiába nyújtod húzod anyaga visszaáll méretre. A tájékoztató szerinti mosásnál csak némi bolyhosodás tapasztalható.
Értékelés:
Ár: 5
Strapabíróság: 4
 

Szerintem, bátran megvásárolható.

ui:

Az előző postra továbbra is várom az észrevételeket, és nagyon-nagyon köszönöm az eddigi hozzászólásokat.  

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr13352184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása