Az szüléses postból kimaradt, úgyhogy a fürdetés beszámoló előtt ezt még megosztanám veletek. Alig egy naposan kisfiunk már a tvben, egy csak a környéken ismert városi csatorna interjút készített a kórházi osztályon, és frissen szült anyákat is kameravégre kaptak, hát ezek közt szerepelt Alex is anyuval, Ők és szobatársnőjük került adásba igaz a meghirdetettől egy nappal később természetesen jól megvágva, olyan jó bulvárosan, hogy milyen király a kórház, de ez nem gond, tényleg jó volt mindenki kedves és aranyos volt, mi pedig benne voltunk a tvben.    
A tegnap esti fürdés élményekkel teli volt, gondolom nem kell mondanom, hogy az első fürdés végig bömbölés kísérte. A fürdővíz 37°C-ra beállítása nem volt egyszerű, de hősiesen megoldottam, a fürdő krémmel már némileg gondban voltam, a használatija semmit nem írt. Gondoltuk belenyomjuk a vízbe ez hülye ötlet volt, második megoldás rákenni Alexre és lemosni, gyakorlatilag lemoshatatlan csak simán egyszerűen, rákened amíg próbálod lemosni a gyerek szinte minden skálán ordít. Ma este foly.köv. én lobizom a J&J mellett az mégis csak folyik és gyereknek való, de Alex anyu hallani sem akar róla még egy darabig, úgyhogy kíváncsian várom mit csinálunk ma este, bár mára bejelentkezett a védőnő, mondjuk még nem ért ide, de hátha van valami ötlete a krémre. Az éjszakánk változatlan volt egytől-ötig hallgattuk Alexet…..    

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr71435471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakótárs · http://hommelette.blogspot.com 2008.04.21. 18:18:24

Ha elfogadtok egy tanácsot, én a sztenderd gyógyszertári "Szappan helyett" (tényleg ez a neve!) krémet javaslom, valószínűleg a védőnő/gyerekorvos sem fog mást mondani. Sokkal olcsóbb, mint a csilli-villi multi-krémek, nem szárítja ki a baba bőrét és nagyon lassan fogy el. Egy mogyorónyi adagot morzsoljatok szét a fürdővizében.

További tapasztalatok itt:
hommelette.blogspot.com/search/label/f%C3%BCrd%C3%A9s

Figaro 2008.04.21. 20:17:02

Szia!

Persze, hogy elfogadjuk, ezért van ez a blog.
Ez van nekünk is a gyerek doki írta fel trutyi krém.

cucka 2008.04.22. 08:54:39

Egyetértek Lakótárssal. A legjobb fürdető a világon és nem baj, ha nem tudod lemosni, mert ez egyben testápoló is! :) És tényleg nagyon sokáig elég egy tubussal. Feloldása: mi belenyomtuk a kádba és nagyon erős hatósugarú zuhannyal bombáztuk, így habosra olvadt! :) De hallottam már mixer+vízzel feloldást is, úgyhogy hajrá! ;) A forróvízeset meg én nem ismertem! :)

Tabby 2008.04.22. 20:54:16

a gyógyszertári a legjobb, minden más kereskedelmi forgalomban kapható fürdető tartalmazhat olyan összetevőt, ami allergiát okozhat :(
süti beállítások módosítása