Figaro 2007.08.15. 21:59

Új orvos

Ez is meg volt, erre a maira csak ezt tudom írni. A mai napon csak az „élménybeszámolóra” hivatkozhatok. A hely más, mint az előző dokinál, ez olyan puccos magánrendelő, nem volt újság sem, háttérben az esti kívánságműsor a rádióban, belépéskor fura tekintetek pásztáztak, mit keres itt egy pasi (?) arckifejezés az arcokon. Tehát nem az a családias hangulat, mint az előzőnél. A doki ránézésre, mint egy náci halálorvos, egy picit sem volt szimpatikus. Súlyos óráknak tűnt az a pár perc amíg a váróban dekkoltam, egy erősen középkor végén járó hölggyel, aki szegény próbált beszélgetni, de most valahogy nem voltam rá vevő. Vártam csendben folyamatosan az órára pillantgatva, mikor jön ki a doki, mert gondoltam nála is igaz „a végén úgyis bemehetsz” mondatom az előző orvos beszámolóból, hát itt nem, feleségem A4-es papírral a kezében rendelőből ki, az orvos udvariasan kikísérte, mehetünk… A rendelő lépcsőjén lefelé tudatosultam ama ténnyel térképészünk fejlődik és igen jól mutat az ultrahangon, csak erről egy picit lemaradtam, itt nem mehetsz be nem bámulhatod, azt a fekete-fehér nem épp tökéletes képet a monitoron…. Ami még ennél is jobban meglepett következő időpont szeptember 19. Mi van? És addig? Hát addig a nagy semmi.. De semmi gond, térképészünk rendben fejlődik elhagytuk a 6. hetet , és minden ok, a feleségem szerint az orvos vérprofi, a rendelő full extrás, ez legalább megnyugtat….
Itt gondolkoznék el egy pillanatra, lehet , hogy mi férfiak ezért nem járunk a feleségünkkel az orvoshoz, a váróban stírölnek, az orvos átnéz rajtad, és a végén sem látsz semmit……….                 

A bejegyzés trackback címe:

https://terkepesz.blog.hu/api/trackback/id/tr89140984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakotars · http://hommelette.blogspot.com 2007.08.16. 02:03:50

Nem, pont fordítva van, a váróban azért stírölnek és az orvos azért néz át rajtad, mert mi férfiak általában nem járunk a feleségünkkel az orvoshoz. ;)

vorosbegy · http://fioka.freeblog.hu 2007.08.16. 07:44:31

hát ez elég keserű beszámoló volt...mondjuk a legfontosabb dolog, hogy a kismama bízzon abban az orvosban, aki majd a szülést vezeti...ha jól számolom a következő találkozó a 12. hét környékén lesz ugye? addig valóban nincs teendő, "csak" szépen növesztgetni Térképészt! mondjuk a szívműködést meg szokták nézni UH-on a 7-8. héten...vagy tegnap látták? sajnos az UH rendelőkben nem bevett szokás az apukák behívása, pedig nagyon hasznos lenne...a kismamit hogy lehet nevezni? :)))

Ingrid · http://www.simoningrid.com 2007.08.16. 12:50:55

Veletek ellentétben én a világ végén választottam orvost (hozzám képest), mert benne bízok, de ez részletkérdés. Ne aggódj, nem kell minden héten orvoshoz szaladgálni a kis Térképésszel, had fejlődjön csak nyugiban, nem kell zaklatni, nagyon jól elvan a sok kukkolgatós doki nélkül is :)

Figaro 2007.08.16. 20:06:07

vorosbegy:
Ő a térképészanyu :)))
igen a 11. hét, nem tegnap még nem látták, igen ezt tapasztaltam tegnap ezért volt fura mert az elöző viszont behívott, mindegy ez már a múlt, a lényeg, hogy minden rendben.

Ingrid:
Ok rendben, mára lecsapódott,tudom az a legjobb, ha nem dokizunk hetente, csak olyan távolinak tünt....

Pöttye 2007.08.17. 08:52:53

...És közben pedig repülni fog az idő.. :)

Drukkolok nektek!!
süti beállítások módosítása